Skaun IL støtter idrettsforbundets #STOPP-kampanje

Postet av Skaun IL den 25. Apr 2023

Norsk idrett står sammen når vi sier #STOPP til rasisme, kjønnshets, homohets og alle andre former for diskriminering.

Norsk idrett har idrettsglede for alle som visjon, og NIFs formål er å arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov, og uten å bli utsatt for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling. Rasisme, annen diskriminering og mangel på likeverd er stikk i strid med Norges idrettsforbunds visjon og formål, noe som også er reflektert i idrettens gjeldende plandokument Idretten vil! som sier at: «Idretten skal, på alle nivåer, praktisere nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering.». Dette gjelder på alle idrettens ulike arenaer, også på tribunene.

Vi håper at vi med denne kampanjen – som må ses på som en langsiktig holdningskampanje – bidrar til å få slutt på alle typer diskriminering i norsk idrett.

Mer om #STOPP på Norges Idrettsforbunds sider.



Nå åpner idretten igjen

Postet av Skaun IL den 16. Aug 2021

Hurra, idretten har gjenåpnet! Nå kan både barn, unge og voksne endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Møt opp på trening og ta del i det unike idrettsfellesskapet. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.



Velkommen til underholdning på Ramsjøen arena

Postet av Skaun IL den 15. Jan 2019

Fra Småbakker til Marikollen

- med påfølgende fest


Lørdag 2. Februar


Marikollen er et skihistorisk begrep som ikke bare lokalt er navngjeten, men også regionalt og nasjonalt. Hopprennene i Marikollen er lokalhistorie som er verdt å gi kunstnerisk oppmerksomhet. Kåseri ved Ole Magnar Morken. Hopphistorisk skulpturutstilling ved Steinar Garberg og kunstfoto ved Trond Are Berge.

Deretter blir det fest.

Dans til musikk med duoen Bjørgum og Venn.

Dørene åpnes kl. 18.00, underholdning fra kl. 19.00. Inngang kr. 200,- Salg av mat, øl, vin og forfriskninger.

Ramsjøbu. Arrangør Skaun IL

Foto: Trond Are Berge


Arrangementet finnes sted på Ramsjøen arena



Aktivitetsplan vinter/vår 2019

Postet av Skaun IL den 14. Des 2018

Aktivitetsplanen for barna ved Skaun Idrettsskole vinteren/våren 2019 byr på variasjon, lek og nye utfordringer. Vi skal innom ski, svømming, gymsalaktivitet og friidrett. Vi samarbeider blant annet med Skiavdelinga og Friidrettsavdelinga ved Skaun IL og Børsa IL. Dette gir barna mulighet for å utforske og bli kjent med ulike former for aktiviteter. 


Aktivitetsplan for Skaun Idrettsskole VÅR 2019.pdf